Miért minket válassz?

Budapestnek nem csak épített öröksége, hanem földtani hagyatéka is rendkívül gazdag. A felhagyott kőfejtőkben megfigyelhető változatos kőzetek egzotikus környezetben keletkeztek és kalandos úton kerültek mai helyükre. Gyere velünk és fedezd fel a barlangrendszereket, hőforrásokat, a lebilincselő panorámát és a Budai-hegység természeti csodáit!

Miért minket válassz?

Egy elrejtett kincs megtalálása különleges élményt jelent. Talán nagyobbat, mint egy nyilvánvalóé. Egy biztos, ezeken a helyeken nem lesz tömeg, nem lesz zaj.  Csatlakozz hozzánk és fedezzük fel közösen rejtett értékeinket!

Miért minket válassz?

Szeretsz kirándulni, a természetben játszani és ajándékot kapni? Ha igen, akkor itt a helyed! Bekukucskálhatsz varázsládánkba, mely mindenféle kincset és geoeszközt rejt. Ne aggódj, amíg te játszol, anya, apa, tesó sem fog unatkozni.

Miért minket válassz?

Az Országos Kéktúrán eltölteni egy napot ajándék. Amikor a Kéktúrán bandukolsz, biztosan jó helyen jársz. Csodálatos tájakon visz az út, hegyen-völgyön át. Ha a teljesítmény mellé tartalmat és egy különleges élményt is szeretnél kapni, akkor színezzük tovább együtt a csodálatos kékszínű túraútvonalunkat. Indulj el egy úton, tarts velünk és nézd más szemmel az utat, amit taposol!

Miért minket válassz?

Egynapos túráinkhoz az élmény és aktív foglalkozások mellé tartalmat is adunk. Az általános iskolás gyerekek négy helyszínen fedezhetik fel a természet szépségeit és érdekességeit geológus túravezetőkkel. A népszerű földtani látványosságokat tartalmazó túraútvonalakon játékos, szórakoztató formában ismerkednek meg a gyerekek a vulkánok és dínók világával, Magyarország földtani történelmével. Tedd igazán emlékezetessé és egyben hasznossá az osztálykirándulást. Válassz minket. Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj egyedi árajánlatot.

Miért minket válassz?

Túráink egyének, családok, csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek számára is megrendelhetők. Csapatépítés, ajándékozás vagy exkluzív igény esetén is a program rugalmasan, az igényeknek megfelelően alakítható. Meghírdetett túráinkra, de akár egy általad választott helyszínre is örömmel szervezünk számodra utat. Fedezd fel a fantasztikus hazai túraútvonalakat, vagy földtani történelmét annak a környezetet, amelyben élsz! Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj egyedi árajánlatot!

Belépés

Keress minket bátran, kérdéseidre örömmel válaszolunk!
Írj nekünk vagy telefonálj!
Hétköznapokon 10:00-18:00h közt.

Ügyfélszolgálat (személyes egyeztetést követően)

Budapest
Örs vezér tere 25/A, Árkád

Telefon

E-mail