Kérdések-válaszok

A már felmerült kérdésekre adunk válaszokat itt.

Túrák nehézségi foka

Túráinkat a megtett táv és szintemelkedés alapján kategorizáljuk. Mivel hazai tájakon barangolunk, a beosztás ehhez igazítottuk.
1 nehézségi fokozat – Táv: <3 km – Szintemelkedés <100 m – könnyű túrák gyerekeknek
2 nehézségi fokozat – Táv: 3-7 km – Szintemelkedés 100-300 m – könnyű kirándulás
3 nehézségi fokozat – Táv: 7-13 km – Szintemelkedés 300-500 m – túra, jóleső fáradsággal
4 nehézségi fokozat – Táv: 13-18 km – Szintemelkedés 500-580 m – elfáradsz, este lesz alvás
5 nehézségi fokozat – Táv: 18< km – Szintemelkedés 800< m – nagy túra teljesítmény rajongóknak

Foglalás

A túrát bemutató adatlapon a foglalás rovatban tudsz elektronikus jelentkezni a szükséges adatok megadásával és az igényelt szolgáltatások bejelölésével. E-mail-en történő jelentkezést is elfogadunk.

A jelentkezést egynapos túrák esetén, ha nem kértél transzfert, a túra indulása előtt legkésőbb 4 nappal vissza lehet mondani. A minimum 4 nappal a túra indulása előtt visszamondott esetekben a kifizetett teljes összeget visszatérítjük.

A többnapos túrák esetén, valamint azon egynapos túráknál, ahol transzfert is választottál, a visszamondási határidő 14 nap. Az útlemondási díj az utazás megkezdését megelőző 14 napon túli lemondás esetén az utazás összegének 50%-a, míg az utazás megkezdését megelőző 14 napon belül történő lemondás, valamint a túrán meg nem jelenés esetén az utazás összegének 100%-a.

Az időjárás egy kiszámíthatatlan tényező, sajnos nincs ráhatásunk. Annak ellenére, hogy a híres svéd mondás szerint „Nincs rossz idő, csak rossz ruha” számunkra a Te biztonságod a legfontosabb. Ha egész napos zivatarokat jósol az előrejelzés heves villámlással kísérve, mi magunk fogjuk lemondani a túrát és lehetőséget kínálunk a választásra, egy másik időpont, vagy a kifizetett összeg visszatérítése között.

Ugyanakkor egy enyhe zápornak, vagy csendes esős időnek az előrejelzése, vagy túra közbeni előfordulása nem sorolhatók a fentiek közé. Megfelelő öltözékben az ilyen túráknak is megvan a varázsa. Ha rossz idővel indul is a reggel, gyakran egy-két órán belül kisüt a nap és különlegesen friss illatú levegőben élvezhetjük a természetet.

Fizetés

A foglalót vagy részvételi díjat bankkártyás online fizetéssel vagy átutalással is fizetheted. Bankfióki befizetésre is van lehetőség. Elegendő, ha a digitális visszaigazolást hozod magaddal a telefonodon, természetesen a kinyomtatott verzió is megfelelő.

A bankkártyás fizetést az OTP Simple Pay biztosítja számunkra.

OTP-s bankszámlaszámunk: 11711106-20006709

Széchenyi Pihenőkártyával egyelőre nem tudsz fizetni. A rendszer kialakításán dolgozunk.

Gyerekeknek és senior korúaknak jelentős kedvezményeket biztosítunk. Az 50 %-os gyerekjeggyel és 25 %-os senior kedvezménnyel az a célunk, hogy a családokkal és minél szélesebb korosztállyal megismertethessük azt, amiért mi rajongunk, földtani csodáinkat.

Törzsutas kedvezményünk az ötödik úttól kezdődően 6 %.

Minden tizedik út esetén 25 % kedvezményt nyújtunk.

Nincsenek. Csak az általad bejelölt szolgáltatások kerülnek bele az árba.

Örömmel szervezünk túrát csak Neked, barátaidnak, vagy iskolai osztályoknak, csoportoknak is. Kérlek e-mailben vagy telefonon keress minket ez ügyben. Bízunk benne, hogy egyedi árajánlatunk elnyeri tetszésedet.

Ha étkezést biztosítunk, azt az adott túra leírásában feltüntetjük. Alapesetben mindenki hozzon magával enni és innivalót. Egy finom lédús narancs, vagy egy alma egészen máshogy esik odakint, mint otthon. Innivalóból legalább 1-1,5 litert hozzatok.

Leginkább magadat és családtagjaidat vagy barátaidat. Komolyra fordítva a szót az évszaknak és időjárásnak megfelelő kényelmes túraöltözék, bakancs, sapka, kendő mindenképpen ajánlott. Az esőkabát és 1-1,5 liter ivóvíz szintén az alaptúrafelszerelések közé tartozik. Egy megfelelő méretű hátizsák szabaddá teszi a kezedet, ami mozgás közben mindig hasznos. A túrát élvezetesebbé tevő geológiai eszközök – kalapács, nagyító, sósav – lesznek nálunk, amit szívesen kölcsönadunk.

Belépés

Keress minket bátran, kérdéseidre örömmel válaszolunk!
Írj nekünk vagy telefonálj!
Hétköznapokon 10:00-18:00h közt.

Ügyfélszolgálat (személyes egyeztetést követően)

Budapest
Örs vezér tere 25/A, Árkád

Telefon

E-mail